Test Blog 2
Ölüdeniz Tatiliniz Boyunca Yapabileceğiniz 10 Eğlenceli Aktivite!

Ülkenin saklı cennetlerinden olan Fethiye Ölüdeniz diğer turistlik mekânlardan farklı olarak aktivite cenneti diye adlandırabiliriz. Şimdi bu aktivite cennetinde neler yapılabileceği hakkında biraz konuşalım.

1-Ölüdeniz’de Yamaç paraşütü ( paragliding )

Ölüdeniz’de sabah saatlerinden itibaren gökyüzüne her baktığınızda onlarca paraşüt görürsünüz. Bölgenin en popüler aktivitelerinden olan yamaç paraşütü, Ölüdeniz’de ne yapılır sorusuna verilen yanıtların başında gelmektedir. Babadağ’dan yamaç paraşütü aktivitesi, 30-40 dakika arasında sürmektedir. Adrenalin tutkunlarının memnun kalacağı bu aktivite ile Ölüdeniz’de kuşbakışı görme şansı yakalayabilirsiniz. Ölüdeniz yamaç paraşütü, çoğunlukla tandem (ikili) gerçekleştirilmektedir.

2-Ölüdeniz Kum Burnu Plajında Yüzmek

Kum burnu plajı görüntüsü ile insanı büyüleyen mavi ve turkuazın eşsiz karışımı dağa ile iç içe bir sahil. Girişin ücretli olduğu ölüdeniz sahile 7 TL ödeyerek giriş yapabilirsiniz. İçeride kano, deniz bisikleti kiralayıp gezebilir ya da çarşaf gibi deniz de eşsiz bir yüzme deneyimi elde edebilirsiniz.

3- Kabak Koyunda Yürüyüş

Fethiye’nin eşsiz koylarından biri daha bu koydaki otellerde konaklaya bilir kamp atabilirsiniz. Stresten uzak bir tatil isteyenlere güzel bir mekân.

4-Off Road Jeep Safari ve ATV Turları

Fethiye ölüdeniz de günlük turlar düzenleyen jeep safari veya atv turlarına katılabilirsiniz. Büyük guruplar halinde eğlenceli bir gün geçirmek için birebir.

5. Tekne turuna katılın

Ölüdeniz ve Fethiye çevresinde bulunan Kelebekler VadisiKabak Koyu gibi muazzam bir doğaya sahip yerlere mavi bir yolculuk imkânı sağlar.

6-Fethiye Market & Kayaköy Gezisi:

Ölüdeniz, Hisarönü ve Çalış’tan hareket eden turlarla Fethiye pazarına giderek farklı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Pazar ziyaretinin ardından Hayalet Kasaba olarak adlandırılan Kayaköy’ü ziyaret edebilirsiniz.

7-Saklıkent Safari:

Saklıkent Kanyonu ve Tlos Antik Kenti’ni gezmenin bir başka seçeneği ise safari turudur. Her gün düzenlenen bu aktivitede engebeli ve virajlı yollardan safari araçları seyahat edebilirsiniz.

8-Tüplü Dalış: 

Ölüdeniz’in berrak sularında tüplü dalış deneyimi yaşayabilirsiniz. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli dalgıç ve dalgıç adayları için PADI, CMAS, BSAC kursları verilmektedir.

9-Fethiye’yi Keşfetmenin Yeni Yolu: Atlı Safari

Atlı safariler Fethiye’ye gelen turistlerin bölgeyi keşfetmek için tercih ettiği en güzel turlardan. Hisarönü’nden başlayan tur Kayaköy’e kadar devam ediyor. Hem yemyeşil doğayı hem de tarihi yapıları görebilmek mümkün. Ancak bu tura katılırken en azından başlangıç seviye at binmeyi bilmeniz gerekebilir.

Atlı safari turu için iki farklı güzergâh bulunuyor. İstediğiniz güzergâhı seçmekte özgürsünüz. Bu turlar da 3 saat sürüyor. Patikalar ve engebeli yollara muhteşem Ölüdeniz manzarası eşlik ediyor. 

10-Pınara Antik Kenti Gezisi

Fethiye’de yapılacak aktiviteler denildiğinde ilk akla gelenlerden biri de antik kent gezmektir. Pınara Antik Kenti, Likya Antik Kentlerinden birisidir. Antik kentte tiyatro, hamam ve kaya mezarlarının yanı sıra antik kalıntılarda bulunuyor. Bu kenti gezdikten sonra yakınlarda bulunan birbirinden güzel diğer antik kentlere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz herkese hitap edebilecek aktiviteleri ile size muhteşem bir tatil sunuyor. Yaz tatili planı yaparken yapmak istediğiniz aktiviteleri de göz önünde bulundurabilirsiniz. Bu sayede hem dinleneceğiniz hem de doyasıya eğleneceğiniz tatil fırsatlarını seçmek kolay olacak. Yine de siz ilk sıraya Fethiye tatilini yazmayı unutmayın. Çünkü adrenalin ve macera dolu eşsiz deneyimler Fethiye Ölüdeniz ’de.

  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER
Rezervasyon Oluştur
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
REZERVASYON DETAYLARI
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
ÖDEME PLANI
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
Toplam Tutar :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
  • KARŞILAŞTIR 3
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz